Mit főzzek?
Figyelt kérdés
Esetleg írd le, hogy Te mit főztél\főzöl, hátha lesz jó ötlet. 😊2020. aug. 19. 16:49
21/26 anonim válasza:
Vacsorára, rakott sajtos bundáskenyeret, pl.
22/26 anonim válasza:
19-se: éppen az a problémám a spanyolmadárral, hogy a receptekalig hasonlítanak egymáshoz, ezért szerettem volna tudni, hogy aki azt írta, melyikre gondolt.
23/26 anonim válasza:
#22-es!
A kérdező szempontjából totál mindegy, hogy aki a spanyolmadár nevű kaját készítette, milyen ízléssel, melyik változatot készítette el. Majd a kérdező is eldönti, ha akarja, hogy az ő ízlésüknek melyik lesz jó.
24/26 anonim válasza:
Az OK, hogy a kérdezö majd eldönti, de engem attól még az adott válaszoló által készített érdekelne, mert AZT szeretném kipróbálni, márcsak azért is, mert a válasza szerint nagyon lelkesnek tünt.
De nem igazán lényeges, csak kíváncsi lettem volna rá.
25/26 anonim válasza:
Tegnap lecsós apróhúst föztem, ma núdlit lesz.
26/26 anonim válasza:
Karaván sajttal töltött hekkfilé rántva, petrezselymes kurkumás párolt rizzsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!