Mit főzzek?
Figyelt kérdés
Esetleg írd le, hogy Te mit főztél\főzöl, hátha lesz jó ötlet. 😊2020. aug. 19. 16:49
12/26 anonim válasza:
Borsos tokány borsóval turbózva
Csirkepörkölt nokedlivel
Sült csirke rizzsel, gomba mártással
Túrós tészta
Töltött paprika
13/26 anonim válasza:
Nálunk ma paprikás krumpli volt, de mi úgy csináljuk, hogy nokedli is van szaggatva bele. Jó volt.
Meg most este csináltam kávés creme caramelt, de az csak holnapra lesz jó, most hűtőben van.
15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket, nagyon jókat írtatok! 🤗 mindenkinek ment a zöld pacsi! 👋
Akinek van még ötlete, várom! 🤗
2020. aug. 19. 20:27
16/26 anonim válasza:
Rántott csillagtök kelkáp. főzelékkel
Tojásos lecsó
Túrógombóc
18/26 anonim válasza:
Bocs, de mi az a Spanyolmadár? A neten kerestem, de ott igen sok teljesen eltérö valamit adott ki, nem tudom, melyik az igazi. Köszi elöre is!
19/26 anonim válasza:
Rákerestem a spanyolmadárra! Többféle változatot találtam, ki-ki ízlése szerint készítheti, de nem lehet rossz egyik sem:
20/26 anonim válasza:
Ja! És szerintem ez működik sertésből is, nem csak marha hússal. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!