Mikor a hagymás,szalonnás,kolbászost csináltok mikor rakjátok hozzá a kolbászt?
Figyelt kérdés
Mekem mindig kesernyés lesz a kolbász ,miért lehet?#Sütés,főzés,kolbász,tojás,szalonna,hagyma
2020. aug. 17. 07:10
1/5 anonim válasza:
A kérdésből kimaradt, de gondolom rántottáról van szó?
Hagymát megfonnyasztom, rá a kolbász vagy egyéb húsféle, mikor pirosra sül hogy majdnem jó, akkor megy rá a tojás.
2/5 anonim válasza:
Valódi házikolbászt vegyél, a bolti nem jó.
3/5 anonim válasza:
Először a szalonnát kisütöm, a pörcöt kiveszem. Bele hagyma, kicsit később a kolbász, de még a hagyma mielőtt kész lenne, hogy egyszerre legyenek jók. Utána a tojás, készre sütöm, kiszedem és rászórom a pörcöt. Kolbász alatt lecsókolbászt értek vagy debrecenit, utóbbi a legjobb, csak kicsit drága.
4/5 anonim válasza:
#2: Beszélsz félre, nem értesz hozzá. Pont, hogy a házi kolbász nem jó, abban mindben paprika van.
5/5 anonim válasza:
Azért keserű, mert megég a kolbászban lévő fűszerpaprika.
Így a tojás előtt közvetlenül rakom, éppenhogy átmelegszik, öntöm is rá a felvert tojást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!