Mit tegyek a piskótatésztába hogy ne törjön szét?
Figyelt kérdés
Nem konkrétan piskótatesztát csináltam, hanem olyat képzeljetek el mint amibe a meggyes-cseresznyés süti. Olyan fajta sütit sütöttem de szettört darabokba még mielőtt krémmel megtölthettem volna.2020. aug. 15. 11:47
1/6 anonim válasza:
Akkor azt valószínű kiszárítottad, vagy vékony lett nagyon a tészta
2/6 anonim válasza:
Apró lyukú, rozsdamentes drótháló, a közepére. :DD
3/6 anonim válasza:
Milyen recept szerint csináltad? Betartottál mindent?
4/6 A kérdező kommentje:
Cukrot nem tettem bele annyit és kevesebb lisztet. 2 tojás illetve 4 ek kakaópor. Brownie
2020. aug. 15. 12:35
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg száraz a tésztája. Tettél bele zsiradékot? Vagy tejet?
6/6 anonim válasza:
Az a 4 evőkanál kakaópor elég sok, az én tapasztalatom az, hogy szárít, és tömörré, fojtóssá teszi a tésztát. Attól is törhet ennyire szerintem. Inkább egy nedvesebb keksz lett a tésztádból szerintem.
Én régóta ezt a brownie-t sütöm, szerintem finom:
A Zsófi brownie-ja az
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!