Szerintetek egy családban baj, ha nincs idő ebédre főzni és vacsorára lesz főtt étel? Ez mennyire elitélendő?
Szerintem ez teljesen normális!
Nálunk általában nem is szokott ebdidőben ebéd lenni, mert egyikőnk sem éhes délben, a kaja meg frissen a legfinomabb.
Úgyhogy inkább nálunk ez a 2 óra a nyerő. :)
De természetesen, ha most nálatok vacsora lesz az ebédből, az nem elítélendő egyáltalán, sőt becsülendő, hogy még este is azon fáradozol, hogy finomat főzz a családnak.
Nincs benne semmi rossz.
Ezt csak zàrójelbe jegyzem meg, de amikor nekem sűrű napjaim voltak pàr éve akkor reggel 4.30tól dolgoztam este 6ig. Heti 6 nap.
Most reggel 8.30tól este 9.30ig. Heti 6 nap.
Ritka amikor nincs itthon főtt kaja. Amikor főzök, soha nem egy adagot csinálok, marad màsnapra, de van hogy harmad napra is. Akkor eszünk amikor hazaesünk. A pàrom sokszor éjszakàs.
"Ez mennyire elitélendő?"
Annak, aki minél kevésbé tud gondolkodni, annál jobban elitélendő.
A gondolkodásra képtelenek inkább itélkeznek.
.
Az, akinek nincs ideje délre főzni és inkább frissen főzöttet eszik, mint melegítettet a hűtőből, más választása nincs.
Aki pedig ezért elitéli, azt magasról, nagy ívben...
Nem az.
Eleve minek gőzölögjön 12-kor az ebéd, ha úgyis mindenki munkában van 4-ig?
Egyébként szerintem jó trükk, hogy vacsira dupla adagot kell készíteni, és akkor másnap mindenki azt ebédeli otthon, vagy a munkahelyen vagy akárhol. És aztán másnap megint lehet készíteni két adag főtt ételt, a fele vacsi, a fele másnapi ebéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!