A mignon nevezetű sütin fondant van e?
Fondán van rajta. Könnyű összekeverni ezt a két szót, mert elég hasonlóak, valószínűleg ez történt azokkal, akik fondantot mondtak neked.
De igen, fondán, ami gyakorlatilag egy cukormáz.
Úú de ennék most egy mignont
De amùgy cukormàz van rajta igen.
Fondán van rajta.
Te tudod rosszul. A fondànt meg kell melegíteni, egyesével fejjel lefelé màrtogatjuk a fondànba aztán ràcson lecsepeg, akkor megszàrad a fondàn.
Amit nyújtani lehet az a marcipàn vagy az olcsóbb vàltozata ami egy tömény cukor massza szinte 0 mandula tartalommal.
Fondant: ez nyújtható, a marcipánt helyettesítik vele
Fondan: ez folyékony cukormaz, ami keményre szárad
Marcipán: mandula és porcukor keveréke, szinten nyújtható.
A mignont fondannal vonják be
4, 6!
Cukrász? "Amit nyújtani lehet az a marcipàn vagy az olcsóbb vàltozata ami egy tömény cukor massza szinte 0 mandula tartalommal." Áruld már el mi az a "tömény cukor massza szinte 0 mandula tartalommal." A fondantban ugyanis soha nem volt mandula. Nem szinte 0, hanem 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!