A forró levegő keveréses (olaj mentes) fritőzök mennyire váltak be? Érdemes ilyet venni?
Megkérdezhetem, hogy milyen sütőd van?
nekem egy régebbi típus van, PHILIPS HD 9210
Nagyon szeretem, de ebbe pl. csak max. 2-3 adag fér bele egyszerre. Nekem egyedül bőven elég. Sokat is használom.
Viszont nem pont ugyanolyan benne az étel, mint a hagyományos, olajos fritőzben. Szerintem ha teheted, előbb ha ismerősnek van ilyen, kóstold meg, hogy neked ízlik-e.
Köszönöm szépen!
Sajnos nem tudom kipróbálni, de az olajokat egyéb okokból száműznöm kell kajámból.
Akkor azt tudom mondani, hogy ha azt szereted, ami sütőben, tepsiben, de olaj nélkül van megsütve, akkor kb. ezt is szeretni fogod :)
Én is kerülöm a sok zsiradékot, ezért amíg nem volt ez meg, addig sütőben, sütőpapíron csináltam pl. a rántott cukkinit. Olyasmi lesz az olaj nélküli fritőzben is. Nekem ízlik, bár kicsit szárazabb, ropogósabb, de szerintem az ízek jobban kijönnek, mert nincs az a minden elnyomó olajíze.
Nem tudom mennyire tudsz angolul, ebben a videóban összehasonlítják a rendes olajsütővel és a hagyományos tepsis sütővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!