Tescos sajtos croassan tesztája mitol olyan puha?
ha en akarom elkesziteni othon es megveszem hozza az uzleti hájas tesztat es megsutom az enyem ropogos es szaraz.
Mit kene tennem hogy olyan puha legyen es netorjon a teszta?





Szerintem az adalékanyagoktól és az ún. "nagyüzemi intenzív poroktól".
Remélem nem gondolod, hogy a croassant-készítés kb. 1 napos "rituáléját" lelkiismerettel végigcsinálják...:-S :( Sajnos...
Amúgy nem hájas tésztából készítik, hanem vajasból vagy esetleg levelesből (az viszont nagyon morzsálódik).





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!