Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tescos sajtos croassan tesztáj...

Tescos sajtos croassan tesztája mitol olyan puha?

Figyelt kérdés

ha en akarom elkesziteni othon es megveszem hozza az uzleti hájas tesztat es megsutom az enyem ropogos es szaraz.

Mit kene tennem hogy olyan puha legyen es netorjon a teszta?


2010. aug. 4. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az adalékanyagoktól és az ún. "nagyüzemi intenzív poroktól".

Remélem nem gondolod, hogy a croassant-készítés kb. 1 napos "rituáléját" lelkiismerettel végigcsinálják...:-S :( Sajnos...

Amúgy nem hájas tésztából készítik, hanem vajasból vagy esetleg levelesből (az viszont nagyon morzsálódik).

2010. aug. 4. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
süsd meg ezt: és szigorúan csak rendes vajjal, nem margarinnal!
2010. aug. 4. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]


na a link meg lemaradt

2010. aug. 4. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!