Hogy tanuljak meg gyorsan főzni?
Az a problémám hogy kb egy hónapja költöztünk oda az anyósékhoz. Mivel csináljuk a házunkat. Még pár hónapig ott leszünk. Tőlük egyszerübb a bejárás a munkahelyre.
A lényeg az hogy nagyon mondogatják hogy ideje lenne föznöm. Mivel én még suliba jártam így mondta anyum hogy a tanulásra koncentráljak és ne a főzésre. Így nem tudok főzni. Amikor haza megyünk hozzájuk akkor be szoktam segíteni neki.
Na de anyósnál más a helyzet. Tudja hogy nem tudok főzni. Kérdeztem tőle hogy oda állhatnék e mellé nézni hogy csinálja. Azt mondta hogy nem. Oké. Amikor felhozok valami kaját amit meg tudnék csinálni egyből húza a száját. Ha porossat akkarok csinálni mint pl spagettit akkor egyből leszólja hogy ő azt por nélkül is megtudja csinálni. Bármit említettem nem volt jó. Volt mikor ki vette a húst, de nem mondta mit akar belőle, csak másnap tudtam meg hogy rántott húst akar csinálni. Mondom miért nem mondta hogy azt akarja meg csináltam volna. Erre közli hogy itt több féle lesz meg nem mindegy melyik hús milyen.
A másik hogy elöttük nagyon nem is akarok probálkozni. Főleg após előtt nem, mivel ő bele kött mindenbe. Az nem meg oldás hogy külön főzek mert amikor szeretnék akkor anyósomnak mindig akkor kell. Vagy a hütő teli van kajával és nem lehet be pakolni.
Közben meg csesztetnek.
Főleg hogy amit anyumnál meg tanultam nekik nem tetszik.
Vagy a másik sütni jobban szeretek de a sütő része nem jó.
Bocsi ha össze vissza írtam kicsit ideges vagyok
Az a baj hogy nincs.
Àpolásin van az apósommal. Még részmunkaidős állást sem vállalhat.
Igen nem engedi
De akkor ne basztason hogy miért nem akarok főzni.
Én szeretnék de ha semmi nem tetszik neki akkor nem tudok mit csinálni.
A Youtube-on sok főzös videó van, jól el is magyarázzák 😊
Sok sikert!
Nem azt szeretném hogy együtt főzünk vagy valami. Ha nem valami tanácsal lásson el. Hogy mint hogy merre.
De még erre sem hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!