A hazai halak közül melyik a legzsírosabb, olajosabb?
Figyelt kérdés
Szeretnék sütni főzni (saját magam által fogott) édesvízi halakat, és ehhez külföldi recepteket használok javarészt. Bizonyos receptekhez konkrétan olajos, zsíros halakat ajánlanak, így meg szeretném tudni, hogy tapasztalatok alapján melyik a legjobb ilyen célokra.2020. júl. 28. 18:03
1/6 anonim válasza:
Olajos halat nem nagyon találsz. Egy jó kövér ponty viszont jó zsíros.
2/6 anonim válasza:
Csuka
A ponty csak akkor kövér, ha tavi. Élővízből kifogott hal nem érkezik meghízni, mert meg kell dolgoznia az élelemért.
3/6 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. Olajos halat legfeljebb konzervdobozban tudsz venni :D
4/6 anonim válasza:
A kérdező "saját maga által fogott" halat szeretne venni, és arra kíváncsi, melyik fajta élő!!!hal a halak között a legolajosabb!!
Nem konzerv olajos halat keres!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!