Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meg lehet enni? Lent.

Meg lehet enni? Lent.

Figyelt kérdés
van itthon gyorsfagyasztott gesztenyepüre,azt megehetem magában ha kienged vagy kell vele valamit csinálni?
2010. aug. 3. 11:22
 1/10 anonim válasza:
Megeheted de úgy nem olyan finom...Inkább reszeld le ha kienged és nyomj a tetejére tejszínhabot:P
2010. aug. 3. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:

megeheted, vagy gyúrsz belőle szíveket, és gőz fölött olvasztott csokiba mártod.

Vagy lereszeled még felolvadás előtt é snyomsz rá tejszínhabot: ez a gesztenyepüré.

Lehet még sütikhez is használni.

Valszeg ízesített pürétek van. Ha mégsem, akkor cukorral, rummal össze lehet gyúrni és úgy.

Főve már megvan.

2010. aug. 3. 11:26
 3/10 anonim válasza:

Pffúú ez a csokis ötlet:p Eszembe nem jutott volna de

majd én is kipróbálom:P

2010. aug. 3. 11:27
 4/10 anonim ***** válasza:
én mindig úgy eszem, ahogy van...mindenféle vacak nélkül
2010. aug. 3. 11:28
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de sajna nincs itthon se tejszinhab se csoki,én megpersze most kivántam rá az édességre,ezért vettem elő a gesztenyepürét! :D
2010. aug. 3. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megeheted.
2010. aug. 3. 11:29
 7/10 A kérdező kommentje:
oké,köszi mégegyszer! :))
2010. aug. 3. 11:30
 8/10 anonim válasza:
Légyszi!Egy adagot ide is :P
2010. aug. 3. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Persze, megeheted. Ha nincs tejszínhab, esetleg egy kis rummal is megbolondíthatod.

OFF: Olvasom, hogy ti lereszelni szoktátok, fura, de mi itthon mindig fokhagymanyomóval csináljuk :D Ezt csak mint érdekesség jegyeztem meg :)

2010. aug. 3. 12:28
 10/10 A kérdező kommentje:
gyere át,2csomag van! :P :D :)))
2010. aug. 3. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!