Heti hanyszor fogyasztotok hust?
Figyelt kérdés
Felvagott nem szamit :)2020. júl. 17. 18:57
11/18 anonim válasza:
Gyakorlatilag minden nap én is.
12/18 anonim válasza:
En kb egy heten 3 szor mert apukam regen minden nap hust evett es koszvenye lett
13/18 anonim válasza:
Maximum egyszer egy héten, bolti hústerméket egyáltalán nem fogyasztok, elvagyok hús nélkül sokáig mivel édesszájú vagyok. A proteinszükségletem többnyire tojás és tejtermékeken alapszik, nem mintha nem volna itthon tele a fagyasztó, csak lusta vagyok kivenni és elkészíteni. XDDD
14/18 anonim válasza:
Minden második nap de akkor olyan 400 gramm körül
15/18 anonim válasza:
Hát szalámi, párizsi mindennap megy, de azt mondtad ez nem számít. :D Ha hús hús akkor heti 7 napból legalább 5.
17/18 anonim válasza:
Iszonyú ritka, naponta egyszer biztosan eszem húst. Ha mégis adódik olyan nap, mikor kimarad, másnap érzem a hiányát és pótolnom kell. Szeretem, számomra a normális étrend része.
18/18 anonim válasza:
Kéthetente egyszer fogyasztok húst én .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!