Mit főztek a mai nap? Kirántott húst mivel szokták enni?
Figyelt kérdés
#Főzés?
2020. júl. 12. 16:00
11/18 anonim válasza:
Krumpli pürébe nagyon jó bele rakni egy kis szerencsen diót (őröltet) és hozzá uborka saláta.
Én így szeretem.
12/18 anonim válasza:
Ma nem készítettünk semmit. Étterembe mentünk.
A rántott húst mostanság sült édesburgonyával esszük.
13/18 anonim válasza:
Nálam ma pont rántott csirkecombfilé volt, rizzsel, céklával, és túrós-sárgabarackos rétes.
És felénk is kirántott a hús :)
14/18 anonim válasza:
Köszi a lepontozásokat! Sajnos én mindenkinek +T adtam, de már bánom...
15/18 anonim válasza:
Kedves 14-es! Ne törődj ezzel, ez ilyen indokolatlanul is lepontozós oldal. Nem a válasz a lényeg. :)
17/18 Ami igaz az igaz válasza:
Magázóban van a mondat. Mintha egy 60 éves kérdezné egy 60 évestől "Mit főztek a mi nap kendék?"
Mostmár érted? :)
De igen nekem is bántja a szemem.
18/18 anonim válasza:
tökfőzelék volt a maradék pörkölttel. honap tökfőzelék lesz fasírozottal, vasárnap rántott cukkini, rántott hús rizzsel és csalamádéval vagy kukoricasalátával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!