Lehet gondja a csirkemellnek, ami a kiolvadást követően kb. 3 órát állt még, majd aztán a hűtőbe került (kb. 24 órája)?
Figyelt kérdés
Mi lehet a romlás jele leszámítva a szagot?2020. júl. 11. 13:46
1/4 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy azért volt kint ilyen időben 3 órát, hogy kiolvadjon, vagy már kiolvadt állapotban állt még 3 órát.
Romlásnak induló hús, az illatán kívül, zöldes-márványos színárnyalatot kezd felvenni, és tapintásra nyálkás. Persze, ha csak ennyi, akkor az még sütéssel, főzéssel helyrehozható
2/4 A kérdező kommentje:
A kiolvadást követően állt még 3 órát, szaga nincsen, a színe is rendben.
2020. júl. 11. 14:05
3/4 anonim válasza:
Ha frissen volt lefagyasztva, akkor ennyitől nincs baja. Feltéve, hogy nem sütötte a nap ezerrel.
De ha romlott lenne, kérdést sem kellett volna feltenni, annyira egyértelmű jelei vannak, hogy látnád, éreznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!