Hogy szoktátok a húst kifagyasztani?
Figyelt kérdés
Holnap csilis babot szeretnék készíteni, a húst a fagyóba tettem. Hogy érdemesebb kifagyasztani? A mikrós olvasztás elégé undorító legalábbis számomra.
Ha éjszakára kint hagynám a húst akkor leolvadna reggelre? Vagy érdemesebb meleg vízben olvasztani?
2020. júl. 10. 16:58
11/13 anonim válasza:
Késő este kiteszem az asztalra és kész, a hűtőben nekem egyáltalán nem olvad ki
13/13 anonim válasza:
Érdemesebb egyszerűen egy tálba éjszakára belerakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!