Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy szoktátok a húst kifagyas...

Hogy szoktátok a húst kifagyasztani?

Figyelt kérdés

Holnap csilis babot szeretnék készíteni, a húst a fagyóba tettem. Hogy érdemesebb kifagyasztani? A mikrós olvasztás elégé undorító legalábbis számomra.

Ha éjszakára kint hagynám a húst akkor leolvadna reggelre? Vagy érdemesebb meleg vízben olvasztani?


2020. júl. 10. 16:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
Késő este kiteszem az asztalra és kész, a hűtőben nekem egyáltalán nem olvad ki
2020. júl. 10. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
Én hideg vízben.
2020. júl. 10. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Érdemesebb egyszerűen egy tálba éjszakára belerakni
2020. júl. 17. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!