Hogyan lehet pépesített dolgot ( zöldség pépet) úgy lefagyasztani, hogy pépes maradjon? Nekem szétválik a víz és darabossá válik kifagyasztás után, pedig hűtőben fagyasztom ki.
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 14:43
1/3 anonim válasza:
Kiolvasztás után turmixold össze megint.
-70°C-os sokkolóval lehet, hogy meg lehetne csinálni úgy, hogy ugyanolyan maradjon az állaga.
2/3 anonim válasza:
igaza van az elsőnek, ha átjáratod botmixerrel, újra homogén lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Egy kérdés az első válasszal kapcsolatban, mi az a -70Cos sokkoló?
2011. máj. 25. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!