Reggelire már kisebb korom óta normál ebédet eszek, levesek ,második akár hamburger, töltött káposzta, pacal pörkölt,
Termézetesen előtte egy kis pohár pálinkával :) (reggel hét után)
üdv, egy erdélyi fiatalember.
2020. júl. 7. 19:28
1/10 anonim válasza:
Szerintem az ilyen ételek a legtöbb ember gyomrát megfekszik olyan korán. De ha a te étrendedbe így fér bele, akkor egészségedre.
2020. júl. 7. 19:31
2/10 anonim válasza:
Egészségedre!
Magánügyed.
Saját ételed, saját ízlésed, saját gyomrod, saját epéd.
2020. júl. 7. 19:32
3/10 anonim válasza:
Cuki vagy :) csak kamu
2020. júl. 7. 19:42
4/10 anonim válasza:
Pacal nem rossz reggelire, de kell hozzá egy deci pálinka.
2020. júl. 7. 19:46
5/10 anonim válasza:
Egészségedre!Néha ettem én reggelire olyat,amit ebédre szoktam.
2020. júl. 7. 20:10
6/10 anonim válasza:
Az elmesélt történeted egyetlen kifogásolható pontja a rendszeres alkoholfogyasztás.
Üdv, egy dunántúli lány
2020. júl. 8. 09:20
7/10 anonim válasza:
Elírtam.Javítás:Néha ettem én is reggelire olyat,amit ebédre szoktam.
2020. júl. 8. 09:23
8/10 anonim válasza:
Amúgy rám is furcsán nézett a családom,merthogy nem megszokott dolog,de mondtam,hogy éppen azt kívántam meg.Még után is hümmögtek,hogy hát így-hát úgy.Mondjuk akkor is lehet ilyen,ha valaki teszem azt későn kel valamiért,mondjuk 10 30 körül,ha épp úgy van az időbeosztása,akkor már miért ne ehetne rögtön ebédet?Szerintem
2020. júl. 8. 09:30
9/10 A kérdező kommentje:
hmmmmm.... rendszeres alkoholfogyasztás......
a pálinka az nem alkohol, hanem orvosság :3
2020. júl. 8. 10:08
10/10 anonim válasza:
Nemzetközileg van erre példa. Pl full english breakfast, irish breakfast, a távolkeleti népek rizses levesei.
Az más kérdés, hogy a koleszterin szintedet viszont létrával kell mérni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.