Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lecsót meg lehet úgy csinálni,...

Lecsót meg lehet úgy csinálni, hogy nem zsíron kezdem el, hanem mondjuk egy kevés vizen?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk egy kevés vizen elkezdem párolni a hagymát, és arra rakom rá a többi dolgot. Mennyivel lenne másabb?
2020. júl. 6. 20:46
1 2
 11/12 batta80 ***** válasza:
85%

Miért nem akarsz belerakni zsiradékot?

Fogyókúra? Eü gond?

Ugye azt tudod, hogy rengeteg vitamin zsírban oldódik csak. És a lecsó készítés első mozzanata a hagymát PIRÍTUNK. Ami csak zsiradékon lehetséges. Vízben csak a főzés lehetséges.

Nyilván ehető lesz a végeredmény, de az nem lecsó, hanem párolt hagyma-paprika-paradicsom.

Ha fűszerpaprikát is használsz a lecsóba, az fel sem fog oldódni, ugyanis csak zsírban oldódik.

2020. júl. 7. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ma simán pároltam mindent. Finom lett.

Csak másik 5 ember dicsérte meg.


Szóval nem lehetetlen, de legközelebb zsírral csinálom. Nekem sokat dob rajta a füstölt szalonna alap :)

2020. júl. 7. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!