Lecsót meg lehet úgy csinálni, hogy nem zsíron kezdem el, hanem mondjuk egy kevés vizen?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk egy kevés vizen elkezdem párolni a hagymát, és arra rakom rá a többi dolgot. Mennyivel lenne másabb?2020. júl. 6. 20:46
11/12 batta80 válasza:
Miért nem akarsz belerakni zsiradékot?
Fogyókúra? Eü gond?
Ugye azt tudod, hogy rengeteg vitamin zsírban oldódik csak. És a lecsó készítés első mozzanata a hagymát PIRÍTUNK. Ami csak zsiradékon lehetséges. Vízben csak a főzés lehetséges.
Nyilván ehető lesz a végeredmény, de az nem lecsó, hanem párolt hagyma-paprika-paradicsom.
Ha fűszerpaprikát is használsz a lecsóba, az fel sem fog oldódni, ugyanis csak zsírban oldódik.
12/12 anonim válasza:
Én ma simán pároltam mindent. Finom lett.
Csak másik 5 ember dicsérte meg.
Szóval nem lehetetlen, de legközelebb zsírral csinálom. Nekem sokat dob rajta a füstölt szalonna alap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!