Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lecsót meg lehet úgy csinálni,...

Lecsót meg lehet úgy csinálni, hogy nem zsíron kezdem el, hanem mondjuk egy kevés vizen?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk egy kevés vizen elkezdem párolni a hagymát, és arra rakom rá a többi dolgot. Mennyivel lenne másabb?
2020. júl. 6. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Persze. Annyival lesz másabb, hogy nem lesz benne zsíradék.
2020. júl. 6. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Meg lehet csinálni, de más íze lesz. Sok ízanyag zsírban oldódik.
2020. júl. 6. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, de sok íze nem lesz.
2020. júl. 6. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

Főzésben mindent "lehet" mert nem tiltja a törvény.

Számomra kevés gusztustalanabb ízű dolog van, mint főtt hagyma.

A húslevesből is kidobom.

2020. júl. 6. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:
És ha úgy kezdem el csinálni, hogy először nekiállom kicsit megpirítani a kolbászt vagy éppen virslit, hogy abból jöjjön ki egy pici zsír? Külön étolajat vagy zsírt nem akarok rakni bele semmiképp.
2020. júl. 6. 21:20
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Zsír inkább a szalonnából jönne ki, azon vígan piríthatnál hagymát.

Ha nem akarsz szalonnát tenni bele, akkor próbáld ki, hogy egy egész kevés vízen pirítod a hagymát. Van olyan olajmentes irányzat, melyben minden ételhez kevés vízen pirítják a hagymát. Ha az sem jön be, akkor megpróbálhatod kolbásszal. A virsliből nem hinném, hogy elég zsiradék jönne ki erre a célra.

2020. júl. 6. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Parolni is lehet a zöldségeket. Úgy is finom tud lenni.
2020. júl. 6. 23:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

Lehet kapni alacsony kalória tartalmú főzősprét.


De ez esetben szvsz ne akarj bele kolbászt meg sertésvirslit se, max csirkét vagy pulykát.

2020. júl. 6. 23:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Én tegnap vajon piritottam meg a hagymát és többi hozzávalót ,és rendes kolbászt tetem bele ,na így is finom lett.de ha csak vízbe fött hagyma lett volna akkor nem biztos hogy ilyen finom lett volna .
2020. júl. 7. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is a felkarikázott kolbászt mondanám, abból sül ki annyi zsír, hogy a hagymát, paprikát meg tudod dinsztelni, és a paradicsom által kiadott lében át tud az egész egy kicsit puhulni.
2020. júl. 7. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!