Hogyan lehet szép magas piskótát készíteni,ami nem esik össze?
Figyelt kérdés
sok piskóta receptnél olvasom,hogy amikor beleöntjük a tésztát a formába,kicsit huzzuk fel,na de hogyan kell az? szélére kenjem fel a tésztá? dr hát az csak vissza folyik annak mi értelme2020. júl. 3. 15:05
11/11 anonim válasza:
Hát otthon én adagonként csinálom meg a tésztát és úgy is sütöm. Cukraszdaban egyben csináltuk meg és úgy adagoltuk ki. Egyben akkor érdemes megcsinálni, ha van enyhi tortaformád, amennyi lapra szukseged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!