Csontos marha hátszin szeleteim vannak, és nem szeretném kicsontozni. Tudok igy vadast késziteni belőle? Elég vastag szeletek, igy a csont is kb 6 cm. Magas.
Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 16:25
1/4 anonim válasza:
Miért ne tudnál? Nem is értem, hogy mi az agályod?
2/4 A kérdező kommentje:
A hentes mondta, hogy ki kellene csontozni. De én kimondottan ugy képzeltem el, hogy csonttal együtt párolom meg hétfőn a zöldségekkel együtt. Addig bemustározom, borsozom, olajjal leöntöm, és ugy tárolom hidegen. A párolás órákat fog igénybe venni, és legalább nem esik szét a csonttól, ami tartja majd a hust. Igy képzelem.
2016. febr. 19. 17:18
3/4 anonim válasza:
Vadast nem csontos húsból szokták alapvetően, de miért ne.
Tudsz belőle, ugyanúgy vadast csinálni. A Vadas lényege a szósz, a vadhús, és nekem a gombóc is.
4/4 A kérdező kommentje:
Mindig igy fogom csinálni. Isteni puha lett, és finom. A csont összetartja, nem esik szét, ahogy gondoltam. Tudom ajánlani.
2016. febr. 22. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!