Penészes sajtból csinálhatok sajtmártást? Főzésre jó?
A penészes sajtot használhatom főzéskor?
Például ha kinézek egy receptet amiben mondjuk tésztát főznek össze zöldségekkel, csirkével és sajttal, akkor használhatom erre a penészes sajtot?
Ha kell, linkelek de lehet sejtitek mire gondolok.
Altalában reszelt sajtot használnak ilyen célra de ha én mondjuk a reszelt sajtot kombinálom a penészessel, az nagy baj?
Gondolom a penészes sajt, ugyanúgy mint a reszelt sajt, megolvadna, ráolvadna a tésztára.
Van egy penészes sajtom, sajnos holnap lejár a szavatossága és nem akarom kidobni.
Nem is magamnak vettem hanem apukámnak mert ő szereti de nem ette most meg.
Persze, miert ne. Ettem mar rantott camembert.
Mondjuk en a belsejet kaparnám bele az olyan mint a krémsajt belekevered vagy konnyen megolvad szeletelve a szélét meg megennem nyeresen mert az tul jo :D de az is oke sutve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!