Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel van ennek a tortának a...

Mivel van ennek a tortának a széle kirakva? (Képpel)

Figyelt kérdés

Szeretnék sütni szülinapi tortát, és ilyen dekorációt szeretnék én is a szélein. Mi ennek a neve, és hol szerezhetem be? 17/L

Kép :

[link]

2010. aug. 1. 14:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Ez ilyen csokis bigyó, minden boltban lehet kapni, mint nasi :P
2010. aug. 1. 14:19
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
roletti...fagylalthoz adják, de a teszkóban is vehetsz
2010. aug. 1. 14:24
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Roletti, azt hiszem. Lehet venni töltetlent, és mogyorókrémeset is, csak nem tudom ilyen hosszút hol árulnak.Rövidebb a Bonbonettinek van.
2010. aug. 1. 14:25
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez nem roletti , hanem csokoládé "szivar" . Fehér és ét csokoládét olvasztanak , kiöntik egy sima felületre kicsit kevernek rajta és vékonyan elterítik , majd egy spaklival "szivarkákat" tolnak belölle . Hát nem a legjobb a megfogalmazás , bocs . A rolettivel az a bajom , hogy a tortán megpuhul és élvezhetetlen lesz .
2010. aug. 1. 14:30
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
14:30as irja jól! ez nem eroletti hanem nagy csokiforgács
2010. aug. 1. 14:58
 6/14 anonim válasza:
85%
ezt lehet venni boltba rolls a neve
2010. aug. 1. 15:02
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Bocs az off-ert, de mi ennek a tortanak a neve, megkivantam, szeretnek en is sutni ilyent.
2010. aug. 1. 15:49
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ, szerintem sem roletti. Hát nem tudom hogy hol fogok ilyent beszerezni :S

Utolsó válaszadónak: Ezen az oldalon találtam a képet :

[link]

2010. aug. 1. 16:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Roletti. Lehet csokisan is venni, dobozban, azt hiszem a bonbonetti gyártja. De nagyobb élelmiszer boltokban lehet ilyen ostyát kapni üreset.
2010. aug. 1. 23:21
 10/14 anonim válasza:
neeem roletti!!! Úgy van csoki forgács. Készítsd el magad nem olyan nehéz! Szóval felolvasztassz két különbőző csokit, vagy egyfajtát ahogy gondolod aztán mikor olvadt lesz vékonyan leöntöd vlmi egyenletes tálcára vagy vlmi aztán mikor szilárd vlmilyen lapáttal felhúzod vagy nem tom hogy mondani:D ha nem érthető keress utána a neten
2010. aug. 2. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!