Vajas krémben hogyan olvad el a cukor?
Figyelt kérdés
Többször próbáltam. A kristálycukor régebben sem olvadt el a vajban. A tegnapi sütiben a porcukrot nagyon sokáig kavartam és akkor sem olvadt el mint a cukrászsütikben. Érződik benne.2020. jún. 15. 14:22
1/3 anonim válasza:
Puha vajjal kell kikeverni és mindenképp porcukrot kell használni. Ha nagyon nem megy, akkor legközelebb pár csepp vízzel keverd el először a porcukrot es azt a szirupot add a vajhoz
2/3 anonim válasza:
Sokáig kell keverni. Nekem sima, kézi habverővel is megy. Géppel gyorsabb és kevésbé fárasztó.
3/3 anonim válasza:
Régen ezt a munkát "kétemberes munkának" neveztük: = két embert is megdolgoztatott alaposan, mire tökéletes lett. Akkor még csak a fakanállal kavartuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!