Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy kis ötletjavaslat!?

Egy kis ötletjavaslat!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves fiú vagyok, szeretnék anyuéknak főzni/sütni valami finom kaját, 2 hetes nyaralásukból most jönnek haza, szeretném meglepni őket.

Mindenképp olyan ételt szeretnék, ami a nagy meleg nyáron jól esik, hűsítő, laktató.

Mi a véleményetek? Mit ajánlotok?

2010. júl. 31. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:

ecetes-chillis krumplisaláta

hideg sült v töltött csirkecomb

2010. júl. 31. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Azta!Otthon hagytak 2 hétre? Miért nem mentél velük?

Mennyire vagy otthon a főzésben?Ha kicsit:lecsó, rántott karfiol, patiszon.

Ha nagyon:töltött csirkecomb,francia salátával.

2010. júl. 31. 19:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem szerettem volna velük menni.

2 hétre mentek ki a saját telkükre, nem rég vettek egyet, de még alig van rajta valami, csak 1 lakókocsi, amiben vannak. A kőrös közelében. Én pedig azt a helyet nem szeretem, mert egyedül nem tudok mit csinálni, és itthon sokkal jobb a haverokkal szórakozni, meg minden :).

Nem tudom mennyire vagyok otthon, anyunak néha besegítek a főzésben. A mamám szerintem segítene, sőt biztos, de szeretném, ha főleg az én kezem munkája lenne a kajában.

Egyébként nyugodtan jöhet több ötlet is, könnyebb-nehezebb, nézegettem weboldalon, de az emberek által írt vélemények általában sokkal jobbak, mint a netesek :)

2010. júl. 31. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
kapros-tejfölös tök főzelék, sült oldalas. Bármikor érkeznek, hidegen is jó bármelyik. Gondoskodj, hogy legyen otthon friss kenyér, hideg sör, üditő.Őrülni fognak.
2010. júl. 31. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Csinálj chilis babot.

Megveszed hozzás a tasakos port (ez az egyetlen tasakos por, amit hajlandó vagyok megenni, sztem nincs "por", és delikát íze), kell hozzá még hús, kukorica, bab (ezt a kettőt megfőzve, dobozos konzerv formájában meg tudod venni), egy kis hagyma, fokhagyma, pritaminpaprika.

Ezt előre megfőzheted, a hűtőbe elvan. S ha hazajönnek, csak a tésztát kell megfőznöd.

Laktató.

Esetleg főzz elé gyümölcslevest, ami szintén elvan a hűtőbe.

S ezt tálalhatod hidegen is, főleg, ha meleg van.

2010. júl. 31. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!