Szerintetek ebből a receptből ki lehet hagyni a krémsajtot? Vagy esetleg túróval helyettesíteni?
2020. jún. 14. 19:26
1/6 anonim válasza:
Elég lényeges összetevője a krémsajt - attól lesz finom krémes az egész étel. Ha helyettesíted túróval, akkor túróstészta-jellegű lesz, nem krémes.
2/6 anonim válasza:
Tejfölöd nincs otthon?
Ha már mindenáron helyettesíteni akarod, akkor a krémsajt+tej helyett használj tejfölt. Nem lesz ugyanolyan, de jobban fog hasonlítani, mintha túróval csinálnád... Esetleg még egy kis keményítőt is keverj a tojásos keverékbe, mert a tejföl hígabb, mint a krémsajt.
3/6 anonim válasza:
Vajkremmel lehet legjobban helyettesiteni
5/6 anonim válasza:
Nem. Vajkremmel. Ízben és állagban is az áll kozelebb a kremsajthoz
6/6 anonim válasza:
Az állag kevésbé lényeges... a vajkrém egy ócska tejipari melléktermék. Köze nincs ìzben a krémsajthoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!