Rohuból halászlé? Milyen másik hallal lehetne a pontyot helyettesíteni?
Ha kapsz busát, akkor inkább abból csináld!
Teljesen olyan mint a ponty, csak nem annyira zsíros.
#2
Örülök, hogy ezt írod, azt hittem csak én vagyok a tudatlan, a hatalmas kőrösi és tiszai pecás múltammal. Kezdtem szégyellni magam.:)
Ázsiában őshonos.
Sajnos busa sincs. Inkább tengeri halak, pl. tonhal, durbincs... illetve lazacbol többféle, sügér, néha pisztráng.
Meg még pangasius, de azt nem fogyasztunk.
Hol élsz?
Mert ha van jó magyar pirospaprikád, jóféle hagymád, akkor - mivel olvasom édesvízi hal - megpróbálhatod belőle elkészíteni.
Európában, de nem az EU-ban.
Itt nem nagyon esznek tavi halakat, ezért a boltokban sincs nincs rá kereslet. Rendelni lehet 1 vagyonért, sokkal drágább kilója mint a lazacfilének, viszont hiányzik a halászlé 😀
Magyar paprika van. Meg minden hozzávaló. Csak a halra nincs alternatíva 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!