20èvsek ti mennyire tudtok főzni? Kitűnően?
Én 18 évesen kezdtem el főzni.
Addig egy rántottát nem csináltam meg.
20 éves koromra kb alap kajákat már meg tudtam csinálni. Pl rántott hús, sütőben sült husok. Sütiből is azokat amiknek piskóta az alapja.
Most 23 évesen jutottam el oda, hogy kelt tésztát is tudok csinálni. Eddig valamiért féltem tőle.
22 éves vagyok, 19 évesen kezdtem el sokat főzni. Alapok előtte is mentek persze, rántottát, tükörtojást, tésztát, krumplit, rizst tudtam készíteni, de anyukám is szeret főzni úgyhogy egyszerűen nem volt rá szükség hogy ennél többet csináljak.
Mostanra elég változatos konyhát viszek mind nehézségi szintben, mind alapanyagokban, mind tájegységben. Más véleményét nem tudom kikérni mert egyedül élek de szerintem a főztöm túlnyomó többsége sikeres, három év alatt talán 3-4 olyan étel volt ami nem jött össze, és az a pár étel amit kóstoltak mások is, népszerű volt. Sütni nem nagyon szoktam, de egy pár egyszerűbb dolgot mint brownie-t, sima kevert tésztát, krumplis pogácsát csináltam már. Recept alapján szerintem kb bármilyen otthoni konyhára szabott ételt el tudnék készíteni viszonylag jól, inkább a konyhám szab határt mint a főzőtudásom. Sok sütemény például ott vérzik el hogy nincs habverőm, kézzel pedig nem vagyok hajlandó tojáshabot verni. De receptek nélkül is össze tudnék dobni 2-3 hétre, egy hónapra való menütervet úgy hogy változatos alapanyagokból főzök és nem ismétlődik kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!