Szerintetek mit lehetne rakni még a muffinba?
Figyelt kérdés
Már raktam bele csokit, diót, kókuszt, mazsolát, meggyet, epret és gumicukrot. De ki szeretnék még próbálni más ízeket is.2020. jún. 3. 11:11
1/11 batta80 válasza:
Töltött muffint csináltál már? Főzős pudinggal szoktam, és sülés közben kitör, mint a vulkán.
Vagy lehet úgy a muffint, hogy pitetésztával kibéleled, és mehet bele a töltelék. Gyakorlatilag muffin formájú pite/sajttorta.
Mini fahéjas/kakaós csiga is lehet.
Pinteresten vannak remek ötletek
2/11 anonim válasza:
Mákot, mogyorót, mandulát, (darálva és vagy egészben) almát, körtét, ananászt, szőlőt, (bármilyen gyümölcsöt dinnye kivételével, de aszalva azt is) lekvárt, fahéjat, vaníliát.
3/11 anonim válasza:
Banán, barack, csoki, szaloncukor, puding, smarties, kókuszreszelék csokival, de vannak sós muffinok is ha érdekel nosalty-n csomó recept van
4/11 anonim válasza:
Nutellás és fahéjas muffin jut most eszembe. Illetve lehet érdemes lenne valami sós recepttel is kísérletezni, sajtos, sonkás, virslis, ilyesmi.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket 😁
2020. jún. 3. 12:09
7/11 anonim válasza:
Most csináltam a hétvégén először spárgás sajtos sós muffint. Egész jó lett.
Elég gyakran szoktam áfonyásat. Olyankor egy pici piros ételfestékkel rózsaszínre színezem a tésztáját. Néha fehércsoki darabokat rakok az áfonyával együtt. Az nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!