Étcsoki nélkül lehet brownie-t sütni?
Figyelt kérdés
Amiket találtam, minden recept írja. Rengeteg húsvéti tojásom van, de mind tejcsokis. Nem lesz rossz az állaga?2020. jún. 1. 09:12
11/15 anonim válasza:
Mivel lányaim vannak, nem járnakvlocsolkodni. De ahol fiúk vannak, és végigjárják a fél várist,vott trvszerű , h befigyel egy csomó minderwertig cucc!
12/15 anonim válasza:
Én nem szeretem az igazi csokisat, ez a kakaóporos változat mindent visz:
én már 7 éve ezt viszem mindenhova, imádják:D
13/15 anonim válasza:
Lefordítva:
291g liszt
400g cukor
2 teáskanál sütőpor
1 teáskanál só
120g cukormentes kakaópor
90g fekete vagy tejmentes tejcsoki darabkák (opcionális, én nem szoktam)
118 ml oliva olaj
355ml víz
150g összezúzott érett banán (ez fogja helyettesíteni a tojást, nagyon finom, de nem erős banán ízt ad neki)
4 teáskanál almaecet
170 fokon kell 15-20 percig sütni.
Az átváltások miatt idióták a mennyiségek, de jó így:D
14/15 anonim válasza:
Édes sütemény esetén a 291 g liszt mennyiséghez előírt 1 teáskanálnyi sót sokallom. Nem mokkás kanálnyi?
15/15 anonim válasza:
Az eredeti receptben 17gramm só van (1 evőkanálnyi):) szerintem jó a teáskanálnyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!