Párom vizsgaidőszaka miatt teljesen ki van készülve. Milyen kalóriadús/cukros ételeket adhatnék neki?
Figyelt kérdés
Ideje is alig van enni, annyit dolgozik. A sok elfelejtett étkezéstől a gyomra is összeszűkült, így nem tud sokat enni. Mindig valamilyen kalóriadús, cukros élelmiszert kér(az agymunka miatt), de nekem nincs ötletem, mit süssek neki. A sima sütiktől, rizsfelfújttól csak fogy, olyan keveset eszik. Nincs valamilyen "tömegnövelős" süti receptetek, ami igazi kalóriabomba? Szegény ki van készülve, és nem akar tovább fogyni, olyan vékonyka. A csoki önmagában túl édes neki, chipset, zsiros dolgokat pedig utál enni.2020. máj. 29. 16:22
11/11 anonim válasza:
Grat neki! Amúgy jó az a csusza szalonna nélkül is. Lehet rá sajtot is reszelni. Még tudom ajánlani a krumplifőzeléket, most újkrumpliból nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!