Miket lehet lefagyasztani amit érdemes is és idősporolás?
Ő tanul a gyerekekkel olyankor, talán ha vége a sulinak lehet....de Akkoris muszakfuggo
Azt épp amiatt gondoltam,hogy ne kelljen mosogatni 😀😀 a tányérokat
Bar lehet tulparazom a dolgot
manapság nem divat ám azzal dicsekedni, hogy környezetszennyező vagy...
Nem tudom, mi van nálatok. Találjatok inkább ki valami jobb mosogatási módszert. Pl. nem kell teleengedni a medencét...mossal e poharakat, aztán pihenjen...aztán tányérok, stb...így egyszerre nem annyi perc...
Más gond is van vele,azonkívül hogy nemszeretem házimunka. Ha el használjuk a meleg vizet erre,fürdésre nem marad...
Mosogatógép egyenlőre àlom 😊
Ez nem lustaság leirtam a két okát.
Kinek mi. Én is álljak bele a Szomszédba hogy 10percre van a munkahelye és autóval jár ?? Neki az a fontos ,mert utal gyalogolni.
Én meg mosogatni utálok meg parom is 😀 Akkor miért csesszek ki magammal
Örülök hogy a te életed szuper és mégis kotekedni jarsz ide.
A bojler nem lesz jobb ,és ha nem vagyunk itthon olyankor nem lehet el mosogatni! És alvas kozben sem.
A parom azért nem csinálja mert vagy dolgozik vagy alszik utána!
Amikor betegség miatti rehabilitáción itthon volt hetekig sokat segített de ha nincs ideje ra a munkából vegyem ki miatta ?
A mosogatas miatt tény: Este nagyobb Cumi lenne ha kiderül nincs meleg viz és melegithetek a fürdéshez fazékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!