Kenyérsütővel készített kenyér teteje beesett, szép magyarosan mondva behomorodott. Elképzelhető, hogy azért, mert nagyon lágy a tésztája?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 16:05
2/3 A kérdező kommentje:
Kevesebb folyadékot adtam hozzá, akkor is behorpadt.
2020. máj. 21. 21:15
3/3 anonim válasza:
Akkor még kevesebbet adj hozzá.
Ha van mérőpoharad, akkor 4 pohár liszhez max. egy és fél pohár vizet adj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!