Több alkalommal is készítettem már bögrés sütit, és sárga lesz. Mitől sárga, mit rontok el?
Figyelt kérdés
Nem olyan átsületlen, világos, hanem kifejezetten élénk sárga.2020. máj. 18. 22:04
2/8 A kérdező kommentje:
1 darab tojás, két kanál cukor, két kanál liszt, sütőpor, vaníliáscukor, egy csipet só és csokidarabkák, és egy kevés vaj.
2020. máj. 18. 22:16
3/8 anonim válasza:
Pff nem tudom mi lehet, én is csináltam már ilyet az nem olyan rikító sárga, inkább olyan aranybarnásabb volt ...Ízre milyen ?
4/8 A kérdező kommentje:
Normális íze van, nem érzem, hogy félkész volna, az állaga is rendben van. Talán még hagyhatom tovább a mikróban, márcsak hogy normálisabb színe is legyen?
2020. máj. 18. 22:23
5/8 anonim válasza:
Mikróban nem igazán szoktak sütit sütni. Ha tovább hagyod a mikróban, inkább kiszárad, minthogy aranybarna lenne.
6/8 anonim válasza:
kukoricaliszttel persze, hogy sárga lesz
meg jó tanyasi tojással
de a vaníliás cukor is tud sárgás színű lenni, az is befolyásolhatja
egyébként miért baj, ha sárga? milyennek kéne lennie szerinted?
7/8 anonim válasza:
A receptben rengeteg a tojás a liszthez képest, ha a tojás sárga színü, akkor az eredmény is az lesz.
De ez miért probléma?
8/8 anonim válasza:
Ha zavar, egy kis kakaóport keverj a liszthez mielőtt a többi hozzávalóval összekevered, az majd megadja neki a megszokott színt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!