A lestyános csirkeraguleves füstölt csülökkel hogyan készül?
#12
Kicsit képzavarban vagy és igazán utánanézhetnél a neten, hogy mi a füstöléses tartósítás mielőtt teljesen lejáratod magad!
#13
Az ilyen agresszív tudatlanokra rá kell hagyni egy idő után, mert láthatóan nem tud főzni, vagy valami defektje van.
#14
Én csak segíteni próbáltam neki, de úgy tűnik, hogy tényleg elborult az elméje és már csak a piros X-et tudja nyomkodni.
Sebaj, ettől én még pont úgy fogom füstölni a csülköt és a sonkát ahogy eddig :)
16!
Mert van amit megfőznek a füstölés előtt, van amit nem. De a nyers füstöltet nem kell már főzni, sütni. A bacont is nyersen eszed, meg a császárt is. 😙
#17
Tényleg nem akarlak bántani, mert lehet bajod elég, de mi ez a marhaság?
"De a nyers füstöltet nem kell már főzni, sütni."
Magad is leírod, hogy NYERS!
A NYERS füstölt csülköt kell főzni és IGEN, nagyjából 2-3 órát!
A FŐTTET nyilván nem kell főzni, mert az már meg van főzve!
...és most tényleg ne keverd ide a kolbászt, mert az más kacat!
De felőlem te eheted a nyers csülköt/sonkát főzés nélkül, a fenét nem érdekli, de hülye tanácsokat ne osztogass!
#19
Azt értsd meg, hogy mindent NYERSEN füstölnek meg, sóban áztatás után és utána főzik csak meg!
De könyörgöm olvasd már el a szakértő, gyártó hentesek véleményét!:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!