A lestyános csirkeraguleves füstölt csülökkel hogyan készül?
Kicsit képzavarban vagy és igazán utánanézhetnél a neten, hogy mi a füstöléses tartósítás mielőtt teljesen lejáratod magad!
Az ilyen agresszív tudatlanokra rá kell hagyni egy idő után, mert láthatóan nem tud főzni, vagy valami defektje van.
Én csak segíteni próbáltam neki, de úgy tűnik, hogy tényleg elborult az elméje és már csak a piros X-et tudja nyomkodni.
Sebaj, ettől én még pont úgy fogom füstölni a csülköt és a sonkát ahogy eddig :)
16!
Mert van amit megfőznek a füstölés előtt, van amit nem. De a nyers füstöltet nem kell már főzni, sütni. A bacont is nyersen eszed, meg a császárt is. 😙
Tényleg nem akarlak bántani, mert lehet bajod elég, de mi ez a marhaság?
"De a nyers füstöltet nem kell már főzni, sütni."
Magad is leírod, hogy NYERS!
A NYERS füstölt csülköt kell főzni és IGEN, nagyjából 2-3 órát!
A FŐTTET nyilván nem kell főzni, mert az már meg van főzve!
...és most tényleg ne keverd ide a kolbászt, mert az más kacat!
De felőlem te eheted a nyers csülköt/sonkát főzés nélkül, a fenét nem érdekli, de hülye tanácsokat ne osztogass!
Azt értsd meg, hogy mindent NYERSEN füstölnek meg, sóban áztatás után és utána főzik csak meg!
De könyörgöm olvasd már el a szakértő, gyártó hentesek véleményét!:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!