Ha egy pizzára kolbászt teszek, akkor el lehet kerülni, hogy álljon a zsír a tetején?
Figyelt kérdés
2020. máj. 8. 06:35
1/4 anonim válasza:
Kevesebb kolbászt teszel rá és vekony szeleteket.
2/4 anonim válasza:
Nyilván függ a kolbász minőségétől.
3/4 anonim válasza:
Ne olcsó zsíros kolbászt tegyél rá, hanem minőségi olasz kolbászt. És ahogy előttem is írta valaki, hajszálvékony szeleteket vágj.
4/4 anonim válasza:
Pirítsd elő serpenyőben addig, míg nem jön ki belőle a zsír java része, majd tedd a kolbászkarikákat egy papírtörlőre. A pizza közben sülhet, de 4-5 perccel kivétel előtt pakold rá a kolbászt is. Máris nem kell ide háromszor drágább olasz kolbász, ráadásul ez szalonnával is működik, ha épp azt kívánsz. Csak az a lényeg, hogy még meg tudjon tapadni a sajton, és hogy ne süsd túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!