<b>Chuck Norris</b> kérdése:
Hogyan kell spárgafőzeléket csinálni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 00:07
2/3 anonim válasza:
Mi rengeteg spárgát eszünk, de fözeléket még soha nem csináltam.
Viszont már nagyon rossza spárga ilyenkor, juni végétöl már száraz, fás és az íze is elég rossz. a fagyasztott meg dobozos meg nem akarom minösíteni.
Szóval szerintem hagyd azt következö évre. Májustól júniusig van friss spárga. Az a jó ahol tudod hogy aznap éjszaka szették.
Németországban élek és itt úton útfélen árulják a spárgát ebben az idöszakban.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi mind kettőtöknek, és kedves utolsó megfogadom a tanácsod :)
2010. júl. 29. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!