Milyen ételekhez esztek csemegeuborkát?
Figyelt kérdés
Egy ideje megbolondulok érte, állandóan kívánom, de sült húson kívül nem tudom, mihez illene még.2020. máj. 4. 17:23
1/10 anonim válasza:
Pörkölt, tokány, rántott hús, rakott krumpli, paprikás krumpli, tarhonyás krumpli, krumplis tészta, fasírt
2/10 anonim válasza:
Szendvicshez, salátába, pörkölthöz, paprikásprumplihoz, krumplisvtésztához, húsos raguhoz, vagy abba belefőzve a végén.
4/10 anonim válasza:
Én kb.mindenhez, nagyon szeretem. Sima hideg ételekhez is, virslihez, pörkölthöz, minden húsos, krumplis ételhez.
5/10 anonim válasza:
Ha olyanom van, akár sima vajaskenyerhez is, de a gyerekem képes csak úgy magában is benyomni egy üveggel
6/10 anonim válasza:
Paprikas krumpli
Rizseshus ( de inkabb ahhoz cekla )
Brassoi
7/10 anonim válasza:
Én leginkább csak szendvicsbe, vagy bizarr leszek, de magába. De amúgy tenyleg sok mindenhez megy:pörköltek,paprikás krumpli, raguk stb.
8/10 anonim válasza:
Nem vagy terhes? :):):)
terhesen leültem olvasni egy üveg csemegeuborkával, és elnassoltam magában. Aztán volt, hogy lekváros kenyérhez is ettem...
Amúgy is nagyon szeretem, szinte minden főételhez, krumplis tésztához is pl, bár nem-tehesen édes dolgokhoz nem fogyasztom...
9/10 anonim válasza:
Semmihez.
A lányom sültkrumplihoz
10/10 anonim válasza:
Én majdnem mindenhez, sőt, úgy naturban nassolnivalóként is szoktam enni, néha hülyének is néznek, mikor egy adag uborkával jövök a szobámba. És nem, én nem lehetek terhes, már csak azért sem mert nem lány vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!