Ismer valaki sütőben vagy csak nagyon kevés olajban süthető fánkokat?
Figyelt kérdés
Az interneten már kerestem és ki is próbáltam párat de nem sikerültek túl jól.
Szegény nagyanyám csinált olyat a sütőben ami nagyon finom volt,érződött,hogy van benne zsiradék.tehát nem volt száraz a tészta egyáltalán,fánk állaga volt de alig kellett a tésztába,mert gondolom abba rakott valamennyit nyilván.
Sajnos tőle nem tudom megkérdezni mert kicsi voltam amikor meghalt.
Valakinek van ötlete,hogyan lehetne kevés zsiradékkal,sütőben készítve finom egy fánktészta?
2020. máj. 1. 20:29
1/6 anonim válasza:
ezt követem, nekem is kell egy jó recept :D
3/6 anonim válasza:
A fánk attólfánk, hogy bő olajban sül!! Sütőben bukta szerű lesz. Ami finom, de nem fánk.
4/6 anonim válasza:
Nem is fog túl jól sikerülni, legalábbis, mint fánk. Rántott hússal is szoktak próbálkozni, nem is rossz eredménnyel, csak a végeredmény nem olyan.
5/6 anonim válasza:
#4: igen, én is bedőltem annak a receptnek. EGYSZER. Először és utoljára.
Igazi szájpadláshasogató panír lett. Nem mondom, hogy ehetetlen, de pont nem hozza azt, amit egy wiener schnitzeltől elvár az ember!
6/6 anonim válasza:
#4-es vagyok. Imádom a lepontozó trollokat , akiknek fingjuk nincs valamiért, de határozottan lepontoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!