Szeretitek ezeket a sütiket, ételeket? Képek mellékelve! : P
Almás krémes: [link]
Emeletes élvezet: [link]
Fenséges szelet: [link]
Isteni kókusz szelet: [link]
Isteni szelet: [link]
Karalábéleves: [link]
Lecsós csirkecomb petrezselymes krumplival: [link]
Lencsefőzelék: [link]
Piskóta meggyes krémmel: [link]
Sült csirkecomb joghurtos salátával: [link]
Tejfölös kekszcsoda: [link]
Tejfölös lepény: [link]
Tésztasaláta: [link]
Tojásos tészta: [link]
Töltött káposzta: [link]
Sonkával töltött kifli: [link]
Töltött krumpli: [link]
Töltött lepény: [link]
Túrókrémes meggyes piskóta: [link]
Zöldséges hús tésztával: [link]
Albert kekszes süti: [link]
Ananászos csirkemell: [link]
Brassói apró pecsenye: [link]
Töltött csirkemell: [link]
Narancsos csokis szelet: [link]
Kakaós, nutellás kalács: [link]
Barackos süti: [link]
Na akkor szépen sorban. :D
Kakaós kalács:
1 kg liszt, 5 tojás sárgája, 10 dkg porcukor, 5 dl tej, 4 ek. olaj, 5 dkg élesztő, só, 1 csomag sütőpor
Töltelék: 25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 4 ek. kakaópor + nutella(ez ízlés szerint, nem tudom mennyit tettünk bele :D)
A tej felét élesztővel felfuttatjuk, összedolgozzuk a liszttel, sütőporral, a tojás sárgáját a porcukorral, az étolajjal és a maradék tejjel. Jól kidagasztjuk és fél órát pihentetjük. A margarint a porcukorral a kakaóporral habosra keverjük+nutella. A vékonyra nyújtott tésztákra (6 részre osztjuk) kenjük a masszát, feltekerjük őket és kettesével összefonjuk. 30 percig sütjük.
Asszem ennyi :D
ma 17:38 először
Mi nagyon sok mindent ki szoktunk próbálni. Csak még nemrég kezdtem el fényképezgetni. Azért ne add fel, próbáld még anyukádnak mondani, hogy te főzőcskézni akarsz, ha meg finomra sikerül, még jó is. :D
ma 17:38 másik
Tésztába csavart virsli (36-40db)
Hozzávalók: - 1 kg virsli (18-20 db)
- 75 dkg liszt
- 4 kk.só
- 2 ek.cukor
- 10 dkg margarin
- 5 dkg élesztő
- 2 dl tej
- 1-1,5 dl víz
Tetejére:
-sajt
- szezámmag
- köménymag
- 1 db tojás
Az élesztőt egy kevés langyos tejben pici cukorral felfuttatom.A virsli kivételével a többi hozzávalót összegyúrom és ha jó az élesztő azt is beledolgozom.Közepes keménységűnek kell lenni a tésztának.Langyos helyen addig kelesztem míg a duplájára nem nő.A virsliket félbe vágom.Ha megkelt a tészta elfelezem,és kinyújtom 5mm vastagra és kb. 20 cm szélesre.20 csíkot vágok belőle és beletekerem a 20 fél virslit.Sütőpapíros tepsibe teszem lekenem a tetejét tojással és megszórom sajttal,szezám-és köménymaggal.(Én a köményt kihagytam mert nem szeretem)Kelesztem még 15 percig és sütöm.
és ilyen egyébként: [link]
ma 18:06
Köszönöm szépen! :D
Hát már elég sok mindent meg tudok csinálni. :D
Diablo3:
Albert keksz kréme:
4 ek. liszt, 2 ek. kakaópor, 20 dkg cukor, 3 dl tej, 25 dkg margarin, 1 dl kávé, rumaroma
Lisztet, kakaóport, cukrot összekeverni, tejet hozzáadni -> melegíteni. + A margarint, kávét és rumaromát(ízlés szerint) hozzá adni, ezzel sűrűre főzni. Nagyon sűrű kell legyen és olyan ragacsos lesz. Lehet vele ragasztani !
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!