Csirkecombból mi finomat főzzek?
Már rántva,lesütve fűszeresen, töltve volt.
Valami jo és nem nehéz receptet tudtok?
Nem valami nagy Szakács vagyok egyszerűt ha lehet.
csirkecombot én szinte mindig sütőben szoktam megsütni különböző fűszerezéssel, úgy nem unalmas
szóval akár csak kísérletezz más ízesítésekkel
ha valami teljesen mást szeretnél, akkor mondjuk csinálj belőle pörköltet és keverj hozzá tejfölt
öcsémnek ez az egyik kedvenc étele, tésztával
Gombás csirke:
8 csirkecomb, 4 evőkanál liszt, 1 vöröshagyma, 1 gerezdfokhagyma, 4 evőkanál olíva olaj (napraforgó olaj), 1 evőkanál paradicsompüré, 1dl száraz vörös bor, 1teáskanál só, 2 csipet fehér bors, 1 1 csipet szárított majoránna és kakukkfű, 1 csokor petrezselyem, 35dkg gomba, fél citrom leve, 1 evőkanál borecet
A csirkecombokat megforgatjuk a lisztbe. A hagymát és a fokhagymát nagyon apróra vágjuk. Vajat és egy evőkanál olajat felforosítunk. A csirkecombokat atsutjuk rajta, majd a hagymát és a fokhagymát hozzátéve megpíritjuk. A paradicsompürét, a vörösbort, a sót, a borsot,a majoránnát, a kakukkfüvet összekeverjük, és a csirkéhez adjuk. Fedő alatt 30 percig pároljuk. A petrezselymet megmossuk, és finomra aprítjuk. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és citromlével meglocsolni. Egy másik serpőnyeben felforosítjuk a maradék olajat. Ráteszük a petrezselyem felét, valamint a gombát, amit fedő alatt megpárolunk és lepirítunk. Ecettel ízesítjük, és a csirkére öntjük. Összeforraljuk, és a maradék petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!