Barátomat szeretném meglepni valami vacsorával munkája után. Valami finomat és nem hétköznapi kajákat tudnátok mondani?
Kicsit több infó jó lenne. Pl mi van otthon? Ízlése? Mennyit költenél? Alapból miket esztek, mi nálatok hétköznapi!
Így láttatlanban
Falatkák: bruschetta
Főétel: kacsamell-szeletek gyümölcsmártással és burgonyagratinnal
Deszert: csokimousse, csokis láva, csokiszuflé
Ez kőkeményen az ízlésén, a lehetősegeiden és a képességeiden múlik. S még azon is, hogy eszik-e este és mennyit és mit.
Lehet, hogy odalenne egy finom és erős curryért (nekem ez különleges, mert gyerekkoromban otthon sose volt :D), de lehet, hogy ő vacsorára csokitortát eszik a legszívesebben egy kis leves után. Az én párom igen édesszájú, így ő mindig eszik édességet is ilyenkor.
Szerintem egy egyszerű lazac is jó krumplival és zöldségekkel, az cifrázás nélkül is finom, de a legtöbbünknek nem mindennapi vacsora. De azt sem eszi meg mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!