Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen hússal szeretitek a...

Milyen hússal szeretitek a legjobban a pörköltet?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 21. 22:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
Csirkemell.
2020. ápr. 22. 07:10
 12/25 anonim ***** válasza:
73%
Lepontozóknak üzenem! Ne szólj bele az én ízlésembe! Köszönöm!
2020. ápr. 22. 07:45
 13/25 anonim ***** válasza:
88%

Csirke.

Tudom, nincs íze, de pont ezért. A húsból nem is szoktam szedni, viszont iiimádom a jó pörköltszaftos nokedlit. :D

(Igen, fura vagyok.)

2020. ápr. 22. 09:40
 14/25 anonim ***** válasza:
94%
Vad és marha, vörösborosan. De mi a fsz van jöttek a vegák lepontozni mindenkit? Attól még fogunk húst enni ám :D
2020. ápr. 22. 10:43
 15/25 anonim ***** válasza:
96%
Miért vannak egyes válaszok lepontozva? Ezek szerint van jó meg rossz válasz erre a kérdésre? Szóval ha a csirkepörköltet szeretem az jó válasz ha meg a szarvaspörköltet az meg rossz válasz?
2020. ápr. 22. 10:44
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
A mit szeretsz/hogy szereted/hogy keszited/stb stilusu kérdésekre adott válaszok mindig le vannak pontozva. Ha Pistike ki nem állhatja a paradicsomot, akkor számára minden olyan válasz haszontalan, ami paradicsomot említ. Katika meg a gombától émelyeg, ő meg azt pontozza le. Ez van.
2020. ápr. 22. 10:46
 17/25 anonim ***** válasza:
91%

Birka, marha, sertes es ha minden kotel szakad egy kis paprikas csirke (nagyjabol ebben a sorrendben).

Baranybol es borjubol is szoktam es azt is nagyon szeretem, de ilyeneket csak valami buli alkalmaval engedhetek meg magamnak es vetek is ilyen zsenge husikbol porkoltet kesziteni.

2020. ápr. 22. 11:53
 18/25 anonim ***** válasza:
71%

5-ös válaszoló vagyok.

Nem tudom ki az a nyomorult, aki lepontozott, de üzenném, hogy mindenkinek más a véleménye/ízlése, és azért mert a tiéd nem egyezik az enyémmel, még nem kell egyből lepontozni.

2020. ápr. 22. 12:48
 19/25 anonim ***** válasza:
88%
Marhalábszár, más húsból nem szoktam csinálni és nem is igazán szeretem. Viszont ettem már isteni nyúlpörköltet is, igaz, azt helyi módon elkészítve Spanyolországban, teljesen más volt, mint a magyar ízvilág.
2020. ápr. 22. 13:19
 20/25 anonim ***** válasza:
88%
Sertésből készítem leggyakrabban, de a marhát szeretem a legjobban. Most viszont már hetek óta nagyon ennék olyan kakaspörköltet, amilyet a falusi nagyanyám csinált gyerekkoromban, de egyszerűen nem kapok kakast.
2020. ápr. 22. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!