Milyen hússal szeretitek a legjobban a pörköltet?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 22:30
12/25 anonim válasza:
Lepontozóknak üzenem! Ne szólj bele az én ízlésembe! Köszönöm!
13/25 anonim válasza:
Csirke.
Tudom, nincs íze, de pont ezért. A húsból nem is szoktam szedni, viszont iiimádom a jó pörköltszaftos nokedlit. :D
(Igen, fura vagyok.)
14/25 anonim válasza:
Vad és marha, vörösborosan. De mi a fsz van jöttek a vegák lepontozni mindenkit? Attól még fogunk húst enni ám :D
15/25 anonim válasza:
Miért vannak egyes válaszok lepontozva? Ezek szerint van jó meg rossz válasz erre a kérdésre? Szóval ha a csirkepörköltet szeretem az jó válasz ha meg a szarvaspörköltet az meg rossz válasz?
16/25 anonim válasza:
A mit szeretsz/hogy szereted/hogy keszited/stb stilusu kérdésekre adott válaszok mindig le vannak pontozva. Ha Pistike ki nem állhatja a paradicsomot, akkor számára minden olyan válasz haszontalan, ami paradicsomot említ. Katika meg a gombától émelyeg, ő meg azt pontozza le. Ez van.
17/25 anonim válasza:
Birka, marha, sertes es ha minden kotel szakad egy kis paprikas csirke (nagyjabol ebben a sorrendben).
Baranybol es borjubol is szoktam es azt is nagyon szeretem, de ilyeneket csak valami buli alkalmaval engedhetek meg magamnak es vetek is ilyen zsenge husikbol porkoltet kesziteni.
18/25 anonim válasza:
5-ös válaszoló vagyok.
Nem tudom ki az a nyomorult, aki lepontozott, de üzenném, hogy mindenkinek más a véleménye/ízlése, és azért mert a tiéd nem egyezik az enyémmel, még nem kell egyből lepontozni.
19/25 anonim válasza:
Marhalábszár, más húsból nem szoktam csinálni és nem is igazán szeretem. Viszont ettem már isteni nyúlpörköltet is, igaz, azt helyi módon elkészítve Spanyolországban, teljesen más volt, mint a magyar ízvilág.
20/25 anonim válasza:
Sertésből készítem leggyakrabban, de a marhát szeretem a legjobban. Most viszont már hetek óta nagyon ennék olyan kakaspörköltet, amilyet a falusi nagyanyám csinált gyerekkoromban, de egyszerűen nem kapok kakast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!