Hány napra vásárolok most? Írtok listát, menütervet?
Figyelt kérdés
Változtak a bevásárlási szokásaitok? Mit csináltok, ha egy-két apróság hiányzik csak?2020. ápr. 11. 21:22
1/18 anonim válasza:
Tekintve, hogy a bevételem a 1/4ére csökkent? Leginkább egyáltalán nem vásárolok
2/18 anonim válasza:
Én általában az újonnan nyitott sparba megyek reggel nyitásra, mert ha 7 re érek oda akkor a parkolóban van a sor, de a szokásaim nem változtak. Ugyan azt veszem amit eddig, ha valami nincs arra rá kell tudni nem is lesz, de van amikor elmegyek a Coop Superbe meg Tescoba is.
3/18 anonim válasza:
Több mint egy hétre, menüterv plusz lista. Volt eleve tartalék az pluszban van hogy ha nem kapok vmit legyen hova nyuljak. Egy boltba megyek, ha nincs vmi azt nem eszünk, akkor eszek mást, emiatt az egy heti menü inkább kilenc nap, de pl mult héten már mindent kaptam. Prbálok inkább konzervet venni mint hűteni való dolgokat mert kicsi a hűtö, hiába szeretem jobban a nyers gombát, inkább konzervet veszek lesvesnek, ilyesmik.
4/18 anonim válasza:
Ja és a lényeg én sem keresek most sokat szóval a tavaji hitelkártya visszatérítésemet költöm(abból mentem volna nyaralni)
5/18 anonim válasza:
Jo vicc mikor mondjak vásároljak a legközelebbi boltban mikor nekem az a Coop és kosz nem kell büdös hus meg drágább minden..
Lidlbe jarok Bar ma is zombi apokalipszis volt ott de árt érték arányban az éri meg,Szval Mèg a sorban állás és tülekedésel együtt is megeri.
6/18 anonim válasza:
Jah lemaradt : egy hétre előre szoktam vásárolni konkret menuterv nicns csak nagyjából fejben összerakom.
7/18 anonim válasza:
És ahol nincs Lidl, Aldi... az hova menjen, Amúgy meg nem mindenhol nyúlnak sza*os kézzel a kajádhoz
8/18 anonim válasza:
Nálunk a Coop és a Spar a legolcsóbb
9/18 anonim válasza:
Nálunk a Coop a legdrágább,mindig figyeltem az árakra oda csak akkor megyek be ha épp elfogyott valami és SOS-bem kell.
Meglep hogy valahol ez számít olcsónak. De persze kinek mi a drága az is igaz😀
10/18 anonim válasza:
Az árakat hasonlítottam össze, a Tescoba nem szeretek járni mert messze van és az árak miatt inkább a helyi Coop-ba vagy sparba megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!