Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki mit ajanlana? Reggel...

Krisz0627 kérdése:

Ki mit ajanlana? Reggel 7-tol, delutan 3-ig mindig suli. Addig reggelente a boltba vasarolok be enni. Ki mit ajanlana 500-530 ftig? Ami laktato es eltart egesznap

Figyelt kérdés
Ebbe persze van a viz is ami 60 FTert kapok. A bolt amibe jarok nemtulnagy, mert kisvarosi.. van 100ftert 3db pizzaskifli,pekaruk(kakaos/fahejas csigak, sajtos pogik) stb.. szoval ki mit ajanlana? Egy konkret ossze allitas kellene.. persze az adott penzen belul, es azert a fogamat se roncsolja :D (pl sok fahejas csiga roncsolna, a tulzott cukor miatt)
2016. máj. 4. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Én nem ennék péksütit, de ez a te életed, te ételed, te döntésed. Nem muszáj reggel vásárolni, a párom pl. kerüli, mert a fizuja zöme rámenne a reggelijére, na az nem kisvárosi, hanem inkább falusi (bár város rangot kapott, de ez a kb. 2 ezres lélekszámán s azon, hogy csak Coop van benne, nem segít). Itthonról viszont gyakorlatilag azt visz, amit akar.

Ha már bolt, én inkább valami fehérjét és zöldséget vennék, de mint már utaltam rá, nem vagyunk egyformák.

Nem tudhatom, mivel laksz jól s mennyivel. Én péksütitől csak éhes lennék, kivéve, ha eszetlen sokat ennék belőle, de 3-ig nekem nem is kell enni. Ki kell tapasztalni, mi működik. Veszel hol ezt, hol azt s meglátod. Az se mindegy, hogy melyiket csinálják finomra, ugye.

2016. máj. 4. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Szendvicsek nincsenek?

Vagy ilyen Jóreggeltkeksz-szerű cuccok meg müzliszeletek?

Én mindig ilyesmiket viszek :)

2016. máj. 4. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Ezt az étrendet komolyan gondoltad?

Nem csoda, hogy éhenhalsz 1 óra után, ha gyors felszívódású, szemét szénhidráttal tömöd magad, mint a fent említett pékárúk...

Amire szükséged lenne azok lassú felszívódású szénhidrátok, fehérje, vitamin.

Magyarán:

- teljes kiőrlésű zsemle vagy kifli

- sajt, felvágott ha szereted (nem párizsi vagy hasonló hulladék, hanem színhús),tojás (pl. vihetsz otthonról minden nap egy főtt tojást. Vagy rántottát is lehet zsemlébe csomagolni)

- zöldségek, gyümölcsök pl.uborka, paprika, paradicsom, retek, egy avokádó vagy akármi a fent említettek mellé, esetleg egy kis gyümölcs

- esetlegesen egy pohár natúr joghurt vagy pl. gyümölccsel elkevert túró.

Mellesleg lényegesen jobban kijössz, ha megveszed otthon és úgy csomagolod el.

Gyümölcsnek pl.fehérjegús turmixok is jó megoldások pl. banán+joghurt, tehetsz mellé epret vagy barackot is, ami épp szenzonban van stb.

2016. máj. 4. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Eleve nem vennék 60 forintért vizet, aztán meg délután vennék kenyeret, vagy zsemlét, megkenném vajjal, tennék rá szalámit, sonkát, vagy sajtot, retek karikákat, paprika csíkokat, folpackba csomagolnám, és reggel elvinném magammal. Tennék mellé még egy almát, egy narancsot, vagy egy banánt is.
2016. máj. 4. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!