Élesztő nélkül lehet kalácsot sütni?
Figyelt kérdés
Összejártam minden üzletet a közelben, sehol nem lehet kapni élesztőt. :( lehet esetleg helyettesíteni valamivel?2020. ápr. 8. 18:56
1/5 anonim válasza:
Megpróbálhatod kovásszal. Kicsit más lesz, savanykásabb, de talán még az hasonlít a legjobban. Ha van még egy pici élesztőd, azzal holnapra már lesz kovászod, ha nincs, kb egy hét készíteni lisztből és vízből. Vannak sütőporos receptek is, de az eléggé más lesz.
2/5 anonim válasza:
Sütőporral is működik !! Nem rontja el 😊
3/5 A kérdező kommentje:
Sütőporom van. Leírnád kérlek, te hogy készíted? Nagyon köszi :)
2020. ápr. 8. 19:26
4/5 anonim válasza:
Sütőporral egészen más lesz az állaga! Nem lesz soha abból foszlós kalács.
Szerintem süss inkább kuglófot - ahhoz alapból is létezik sütőporos recept (a klasszikus élesztős mellett).
5/5 anonim válasza:
Ez alapján ,Enis nemrég próbáltam ki mert nem kaptam élesztőt ,nem kakaosra csinaltam hanem simára és működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!