Carbonara spagetti babból, vagy lencséből?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a carbonarat,és arra gondoltam vegetáriánus változatban is meg lehetne csinálni ha a hús helyett hüvelyes lenne a ragu alapja. A legjobb barátnőm vegetáriánus neki készíteném el.
Jó ötlet lehet?Mert a családban mindenki fujjogot az ötlet hallatán :D Valaki esetleg csinált már?
2020. ápr. 7. 20:10
11/12 anonim válasza:
Aztán szerinted ezek tudják mi az a pancetta ? Akik gondolom tejszínnel csinálják a hamis carbonara-t ...
Hagyjuk már ...
12/12 anonim válasza:
Amúgy igen, én is ezen vigyorgok, mindenki jön hogy az nem igazi carbonara sonka nélkül, de közben meg tejszínt raknak bele. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!