Miért ragad a kefires lángosom tésztája? Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 15:15
1/4 anonim válasza:
Kevés lisztet raktál hozzá. A recept csak iránymutató, annyit adj hozzá, hogy elváljon az edénytől, összeálljon és ne ragadjon a kezedhez.
2/4 anonim válasza:
Én a lángos tésztát ( krumplisat szoktam csinálni ) kanállal veszem ki az edényből , olajos kézzel széthúzogatom és úgy teszem a forró olajba sülni .
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én ezt a receptet használom, még sose volt vele gond (pont a recept alapján készítem, nem ragad), de előző nap gyúrd be, mert akkor sokkal jobb, mintha kelés után rögtön sütöd (ha áll egy napot sokkal rugalmasabb, nem szakad):
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egy órája kel a hűtőben. Akkor gondolom már ne tegyek hozzá lisztet.
2010. júl. 26. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!