Szoktatok pürét csinálni zöldségből?
Mint a krumplipüré, de másból, köretnek vagy csak úgy magába?
Ha igen miből és mivel ízesítitek?
az osszes pure-levesek
De pl. nagyon finom a lencse puresitve, es osszekeverve a fejessalata+egyeb salatafelesegekkel, sargarepa stb.
Es megjegyzem, a puresitett zoldsegeknek egeszen mas ize van, mint a csak daraboltnak, ugyanugy, ahogyan a krumplipure is mintegy edesebbe valik, amikor kikevered, ugy a zoldsegek is.
Fehérrépa + zeller
Só, bors, ha nagyon felvitte az isten a kutya jó dolgom, akkor tejszín, fehérbor és egy icicpici kék sajt
Mivel azt kérdezed, szoktam-e, leírom, hogy nem. A krumplipürén kívül egyik zöldséget sem szeretem pürésítve. Még a sütőtököt sem.
Nálam csak krumplipüré, a többi zöldségfélét darabolva, szeletelve főzöm.
A vadasmártás is egyfajta zöldségpüré. :)
Karamellel, mustárral, borókabogyóval ízesítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!