Tejes habarást hogyan kell csinálni? Gondolom hideg tejben. Írna valaki pontos menetet.
Figyelt kérdés
2020. márc. 18. 07:43
1/3 anonim válasza:
négy személyre 2 deci folyadékban egy evőkanál lisztet csomómentesre keverünk (habverővel).
Ha a lisztet jól elkevertük, a forró leves vagy főzelék levéből apránként adagolva, folyamatos keverés mellett kétszeresére egészítjük ki habarásunkat (hőkiegyenlítés).
Ezután a forró, zubogó levesbe (főzelékbe) csurgatjuk, persze közben folyamatosan keverni kell.
2/3 anonim válasza:
Nem a kimért tejbe teszed a lisztet, mert akkor csomós lesz, hanem a liszthez adagolod APRÁNKÉNT a tejet, mindig simára keverve, egészen a végéig.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. márc. 19. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!